Над південними регіонами України вночі ППО знищила 21 ворожий «Шахед»

Над південними регіонами України вночі ППО знищила 21 ворожий «Шахед»

Укрінформ
Вночі 11 квітня сили протиповітряної оборони знищили 21 російський ударний дрон типу Shahed-131/136 над Дніпропетровською, Одеською, Херсонською та Миколаївською областями.

Як передає Укрінформ, про це Сили оборони півдня України повідомили у Телеграмі.

“Вночі ворог масовано атакував південь України черговими хвилями ударних дронів. Бойова робота тривала понад 5 годин. Під прицілом агресора знов енергетична інфраструктура”, - йдеться у повідомленні

В ході бойової роботи сили протиповітряної оборони знищили 21 дрон типу Shahed-131/136, зокрема, 7 дронів у Одеській, 8 - у Миколаївській, по 3 – у Херсонській та Дніпропетровській областях.

На Одещині уламки збитих дронів спричинили займання на території енергетичного об'єкта. Пожежу оперативно ліквідовано. Люди не ушкоджені.

В Миколаївській області уламки збитих дронів впали на відкритій території. Інформації про руйнування й постраждалих не надходило.

Вранці 11 квітня ворог масовано атакував різними типами ракет. 

По Запорізькій області спрямував керовані авіаційні ракети з літаків тактичної авіації.

Дві ракети силами протиповітряної оборони було знищено, але, є і влучання. В Запорізькому районі пошкоджено об’єкт енергетичної інфраструктури. Ступінь пошкодження уточнюється, інформації про постраждалих не було.

Читайте також: Російська армія за добу втратила в Україні ще 810 військових

Крім того, як повідомляє у Фейсбуці начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець, у ніч на 11 квітня над Черкащиною було збито ворожий безпілотник.

"Нова доба розпочалась в області з тривоги в понад шість годин. У цей час наші оборонці знищили в черкаському небі ворожий "шахед". Минулось без потерпілих і будь-яких руйнацій", – написав Табурець.

Як повідомляв Укрінформ, армія РФ вночі 11 квітня атакувала енергетичну інфраструктуру у Харківській, Запорізькій, Львівській, Київській областях.

Фото: Сили оборони півдня

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-