Загарбники вночі атакували Борову з РСЗВ, пошкоджені будинки

Загарбники вночі атакували Борову з РСЗВ, пошкоджені будинки

Укрінформ
Російські військові вночі обстріляли селище Борова на Харківщині, постраждалих немає.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«5 квітня 04:19 у Боровій Ізюмського району внаслідок ворожого обстрілу з РСЗВ  пошкоджені два приватні будинки. Без постраждалих», - написав посадовець.

Він також поінформував, що минулої доби у Харківській області внаслідок обстрілів загинула людина, дві особи були поранені.

«О 12:45 унаслідок ворожого обстрілу земельної ділянки між с. Березівка та с. Коротич загинув 36-річний працівник агропідприємства. Також поранені 55-ти та 21-річні чоловіки - госпіталізовані. Пошкоджені 3 сільгоспмашини», - повідомив Синєгубов.

За його словами, за добу артилерійських та мінометних ударів зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Синьківка, Степова Новоселівка, Котлярівка та ін. Авіаударів зазнав н.п. Огірцеве.

Зокрема, 4 квітня о 22:00 під час обстрілу Харкова було влучання снаряда в землю біля цивільної станції техобслуговування. Пошкоджено 4 автомобілі та вікна 5-поверхової будівлі. Минулося без постраждалих.

У с. Чернещина Ізюмського району внаслідок обстрілу з РСЗВ пошкоджені два приватні будинки. У Кучерівці Куп'янський району внаслідок бойових дій горів житловий будинок та господарча споруда. Постраждалих немає.

Читайте також: Зеленський доручив посилити ППО для Харківщини, Сумщини та південних регіонів

У с. Глибоке Харківського району внаслідок удару КАБом пошкоджено двоповерховий будинок та навчальний заклад.

Зафіксовано влучання по території у с. Колісниківка Куп'янського району.

У с. Кіндрашівка Куп'янського району внаслідок ворожої атаки сталося займання господарчих споруд, будинку та двох автомобілів.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 4 квітня внаслідок атаки «Шахедами» в Харкові загинули четверо людей, ще 12 осіб поранені. Серед них - троє рятувальників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-