Загарбники вночі обстріляли КАБами Куп'янськ і Борову, є пошкодження

Загарбники вночі обстріляли КАБами Куп'янськ і Борову, є пошкодження

Укрінформ
Російська армія вночі обстріляла Куп'янськ і Борову на Харківщині.

Про це повідомляє начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов у Телеграмі, передає Укрінформ.

Так, за даними ОВА, 3 квітня о 03:29 внаслідок обстрілу КАБ м. Куп'янськ пошкоджено гаражі в гаражному кооперативі та приватний будинок. Інформація про постраждалих не надходила. Повторний обстріл відбувся о 3:32. Також без руйнувань та постраждалих.

О 03:25 ворог обстріляв смт Борова Ізюмського району. Внаслідок ворожого обстрілу КАБ пошкоджено будівлю освітньої установи та гаражі. Інформація про потерпілих не надходила.

2 квітня о 23:17 внаслідок обстрілу КАБ с. Кучерівка Куп'янського району пошкоджені 2 приватні будинки. Без постраждалих.

О 17:00 внаслідок ворожого артобстрілу с. Новоосинове Куп‘янського району пошкоджено приватний будинок. На місці удару загинув 58-річний чоловік, а в лікарні, внаслідок отриманих поранень, загинув його 11-річний син.

«Окупанти вбили ще одну дитину. Сьогодні 11-річний хлопець внаслідок травм після обстрілу помер у лікарні», - написав Синєгубов.

О 14:30 російські окупанти артилерією обстріляли с. Івашки Богодухівського району. У результаті 12 ударів знищено п‘ять житлових будинків. Відсутнє енергопостачання. Без жертв.

О 13:33 сталося влучання по території с. Глушківка Куп'янського району. Без руйнувань та постраждалих. Повторний обстріл зафіксовано о 14:33.

Читайте також: На Харківщині понад 200 людей отримали нове житло замість зруйнованого

2 квітня о 08:00 у с. Липці Харківського району внаслідок обстрілу було зруйновано склад-магазин та пошкоджено приміщення установи. Також було пошкоджено приватний житловий будинок та магазин навпроти. Без постраждалих.

Упродовж доби на Харківщині зведені групи вибухотехніків провели розмінування 54,95 га території, знищили 360 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія за добу 1 квітня також здійснила обстріли близько 15 населених пунктів Харківської області.

Фото: Олег Синєгубов / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-