Державний оператор тилу презентував концепцію реформи закупівель у сфері оборони

Державний оператор тилу презентував концепцію реформи закупівель у сфері оборони

Укрінформ
«Державний оператор тилу» презентував концепцію реформи закупівель у сфері оборони делегації Міністерства оборони Данії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони.

«Державний оператор тилу» (ДОТ) презентував концепцію реформи закупівель у сфері оборони та перші результати роботи делегації з DALO - Агенції закупівель і матеріально-технічного забезпечення Міністерства оборони Данії», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, генеральний директор ДОТ Арсен Жумаділов розповів про ⁠концепцію реформи закупівель та результати 100 днів роботи ДОТ.

Також команди ДОТ та DALO обговорили перспективи співпраці закупівельних агенцій у майбутньому.

Своєю чергою командувач DALO генерал-лейтенант Кім Йеспер Йоргенсен відзначив, що вражений результатами роботи ДОТ за такий короткий час.

Читайте також: Зекономили ₴2 мільярди за квартал: Державний оператор тилу повідомив про закупівлю харчів для ЗСУ

«Я вражений результатами ДОТ за такий короткий час роботи агенції. Ми підтримуємо кроки ДОТ у вибудові прозорої, підзвітної та ефективної системи забезпечення у відповідності до стандартів НАТО та плануємо напрацювати спільне бачення майбутньої співпраці», – зазначив Командувач DALO генерал-лейтенант Кім Йеспер Йоргенсен.

Як повідомляв Укрінформ, за три місяці роботи Державний оператор тилу уклав 87 договорів на суму 12 млрд грн. Завдяки конкурентним торгам ДОТ вдалося заощадити 2,9 млрд грн порівняно з цінами до початку його роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-