Зеленський провів три важливі військові наради

Зеленський провів три важливі військові наради

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів три важливі наради військовим керівництвом України, представниками Кабінету Міністрів та оборонно-промислового комплексу.

Як передає Укрінформ, про це глава держави повідомив у Фейсбуці.

«По-перше, заслухав доповідь Головкома Олександра Сирського. Вранці він повернувся з Авдіївського напрямку і розповів про ситуацію там, на місці, та на інших ключових ділянках фронту. Узгодили подальші дії», - зазначив Зеленський.

Крім того, глава держави повідомив, «...разом з Головкомом, начальником ГШ Анатолієм Баргилевичем, міністром оборони Рустемом Умєровим, головою СБУ Василем Малюком, начальником ГУР МО Кирилом Будановим і заступником Головнокомандувача ЗСУ, відповідальним за напрямок безпілотних систем, Вадимом Сухаревським визначили найуразливіші місця ворога, ті, де ми можемо завдати йому найбільшої шкоди. І будемо завдавати».

За словами Президента, що більше російська держава втрачатиме і що більшою буде ціна її агресії, то ближчим буде справедливе завершення цієї війни.

Також Зеленський провів нараду з представниками Кабміну, ОПК та інших відомств щодо виробництва високотехнологічних дронів для проведення цих та майбутніх операцій.

Читайте також: З кожним днем ми накопичуємо все більше такої потрібної сили, далекобійної сили - Зеленський

«В Україні є така зброя, але вона повинна ставати далекобійнішою, масовішою та потужнішою. Визначили відповідні завдання та терміни. Жоден російський теракт не повинен залишатися без відповіді», - додав він.

Як повідомляв Укрінформ, Зеленський заявив, що з кожним днем Україна посилюється снарядами, дронами, ракетами, системами РЕБ власного виробництва. І з кожним днем стає все більше далекобійної сили.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-