Чим ширша Ставка, тим більше деталей матиме ворог - Президент

Чим ширша Ставка, тим більше деталей матиме ворог - Президент

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вважає, що Ставка Верховного головнокомандувача досить широка і не варто залучати в неї багато людей.

Про це глава держави сказав на пресконфренції за підсумками форуму «Україна. Рік 2024», відповідаючи на питання, чи можуть бойові офіцери бути долучені до Ставки чи до воєнного планування, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ставка достатньо широка. Там присутнє командування тих чи інших напрямків, і вони всі бойові офіцери. Важливий момент. Достатньо широка Ставка, і ще є деякі наші партнери, які для того, щоб забезпечити нас відповідною зброєю, також мають знати деякі напрямки наших відповідних дій. І коли такої кількості людей стає дуже-дуже багато, у ворога з'являється більше і більше деталей... Це абсолютний факт», - зазначив Президент.

Він зауважив, що до Ставки долучаються іноді різного рівня бойові керівники, або командування їде на окремі напрямки. «Якщо це Авдіївка, то долучаються авдіївці. Іноді ми приїжджаємо до них», - сказав Зеленський.

Читайте також: Фронт і доповідь про F-16: Зеленський на Ставці заслухав Сирського й Буданова

Як повідомляв Укрінформ, днями Президент Володимир Зеленський підписав указ про зміни у складі Ставки Верховного головнокомандувача.

До її складу було введено начальника Генерального штабу ЗСУ генерал-майора Анатолія Баргилевича та командувача Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенанта Олександра Павлюка.

Натомість зі складу Ставки виведено генерал-майора Максима Миргородського, який раніше був командувачем Десантно-штурмових військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-