Зеленський розчарований швидкістю постачання західного озброєння

Зеленський розчарований швидкістю постачання західного озброєння

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський найбільшим своїм розчаруванням назвав швидкість постачання західного озброєння. Він наголошує, що це - втрата часу і втрата людей.

Про це глава держави сказав на пресконфренції за підсумками форуму "Україна. Рік 2024", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Розчарований. Втрата часу і втрата людей. Це найбільше моє розчарування", - заявив Президент.

Він підкреслив, що чим довше триває війна, тим більше жертв: військових, і цивільних.

"І чим більше вони (росіяни - ред.) на окупованих територіях, тим більше наших дітей кудись вивозиться, кудись в Росію. І чим довше іде війна, тоді інші країни починають вагатися. Тобто час не грає на користь для всіх. Тому чим я іще можу бути розчарований?" - сказав Зеленсаький.

Читайте також: Зеленський заявив, що підготовка оборонних рубежів – відповідальність головкома та міністра оборони

При цьому він зазначив, що вдячний, що західна допомога зберігається, але дуже важливо, щоб вона надходила вчасно, бо війна технологічна.

"Ти дуже чекаєш якусь зброю, якусь броньовану техніку, коли вона прибуде, а люди вже воюють дронами. Ти довго чекаєш далекобійну зброю, і коли вона приходить, люди вже воюють іншими засобами, іншими ракетами, інша війна. Тому мені здається, що час не можна втрачати", - наголосив глава держави.

Як повідомлялося, наприкінці минулого року чеський президент Петр Павел застеріг, що постачання зброї Києву не відповідають очікуванням і поглиблюють розчарування українських військових у західній підтримці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-