Україна змогла оновити ОПК і вийти на новий рівень виробництва зброї - Зеленський

Україна змогла оновити ОПК і вийти на новий рівень виробництва зброї - Зеленський

Укрінформ
Під час повномасштабного російського вторгнення Україна змогла оновити свій оборонно-промисловий комплекс і вийти на новий рівень виробництва зброї.

На цьому наголосив Президент Володимир Зеленський під час спільного виступу з прем’єркою Італії Джорджею Мелоні, прем’єром Канади Джастіном Трюдо, президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн і прем’єром Бельгії Александром Де Кроо в аеропорту Гостомеля, передає Укрінформ.

«Україна збільшує простір своєї безпеки і арсенал власних можливостей. Зокрема, ми змогли оновити наш український оборонно-промисловий комплекс і виходимо на такий рівень виробництва власної зброї, який дозволяє нам повертати путінську війну додому, в Росію», - сказав Зеленський.

За словами Президента, під час війни українці забезпечують здатність світу нарощувати тиск на російську державу і її економіку війни.

Зеленський подякував міжнародним партнерам за «кожен пакет підтримки, який допомагає нашим воїнам битися, а державі змінюватися».

Також Зеленський висловив вдячність за «кожне санкційне рішення проти Росії і кожен крок, який дозволяє наблизити справедливе завершення війни».

Як повідомлялося, Нагадаємо, 24 лютого 20222 війська РФ здійснили повномасштабне вторгнення на територію України.

Читайте також: Усі російські вбивці відповідатимуть за скоєне - Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, до України у другу річницю повномасштабного вторгнення Росії прибули президентка Єврокомісії, прем'єр-міністри Італії, Канади, Бельгії та Данії, лідер більшості в Сенаті США Чак Шумер, експрем’єр Великої Британії Борис Джонсон.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-