Сирський ознайомив сенаторів США із ситуацією на фронті і першочерговими потребами в озброєнні

Сирський ознайомив сенаторів США із ситуацією на фронті і першочерговими потребами в озброєнні

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський ознайомив американських сенаторів із ситуацією на полі бою та першочерговими потребами в озброєнні.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Телеграмі.

За словами Сирського, разом із міністром оборони Рустемом Умєровим він зустрівся у Львові з лідером більшості в Сенаті США Чаком Шумером і сенаторами Джеком Рідом із Род-Айленда, Майклом Беннетом із Колорадо, Річардом Блюменталем із Коннектикуту та Меггі Хассан із Нью-Гемпшира, які увійшли до складу двопартійної делегації Конгресу США.

Разом із делегацією США Сирський та Умєров вшанували пам’ять полеглих українських воїнів, які боронили країну у війні проти Росії.

"Детально ознайомив сенаторів з ситуацією на полі бою, змінами, які сталися останнім часом, першочерговими потребами у озброєнні та баченням того, що потрібно для перемоги", - зазначив головнокомандувач.

Сирський також дав відповіді на питання сенаторів, які "чітко вказують на глибоке розуміння ситуації в Україні та готовність зупинити російську агресію".

Головнокомандувач висловив щиру вдячність за цілковиту відданість підтримці України у боротьбі за свободу.

Читайте також: Чудова робота: Сирський прокоментував збиття російського А-50У

Як повідомляв Укрінформ, Сирський та Умєров провели розмову з верховним головнокомандувачем Обʼєднаних збройних сил НАТО в Європі, командувачем Збройних сил США в Європі генералом Крістофером Каволі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-