На Мар’їнському напрямку за добу сталося 43 боєзіткнення - Тарнавський

На Мар’їнському напрямку за добу сталося 43 боєзіткнення - Тарнавський

Укрінформ
На Мар’їнському напрямку минулої доби сталося 43 бойові зіткнення.

Як передає Укрінформ, про це командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі.

«Якщо по всій операційній зоні ОСУВ «Таврія» росіяни за минулу добу вчинили 61 штурмову дію, то лише на Мар’їнський напрямок припали 43 боєзіткнення», - зауважив командувач і подякував за стійкість українським підрозділам, які тримають лінію оборони.

За словами Тарнавського, загалом росіяни завдали 38 авіаударів (майже всі - у Донецькій області), 97 ударів дронами-камікадзе, 1102 обстріли українських позицій, зокрема знову здійснили п’ять скидів з БПЛА гранат з отруйною речовиною.

Читайте також: На Донецькому напрямку росіяни перегруповують війська і підтягують резерви - Тарнавський

Росіяни за добу втратили 503 особи та 25 одиниць озброєння і військової техніки (не враховуючи безпілотників), зокрема 9 бойових бронемашин, 8 артсистем, 7 автомобілів та одну одиницю спецтехніки. Також нейтралізований або збитий 261 БПЛА різних типів. Крім того, Сили оборони знищили чотири склади боєприпасів і ще два важливі об'єкти ворога.

На Авдіївському напрямку п’ять загарбників були захоплені в полон.

Читайте також: Сили оборони відбили 66 атак росіян на шести напрямках

Як повідомляв Укрінформ, за словами Тарнавського, на Донецькому напрямку росіяни перегруповують війська і підтягують резерви.

Фото: Телеграм\Тарнавський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-