Британія передасть Україні ще 200 ракет Brimstone

Британія передасть Україні ще 200 ракет Brimstone

Укрінформ
Міністр оборони Великої Британії Грант Шеппс оголосив, що Британія передасть Україні ще 200 протитанкових ракет Brimstone, а також підготує ще 10 000 українських військовослужбовців.

Про це він заявив у Палаті громад, повідомляє Sky News, передає Укрінформ.

"Сьогодні я можу оголосити про новий пакет з 200 протитанкових ракет Brimstone в рамках подальшого посилення захисту України. Ці ракети вже мали значний вплив на поле бою", - сказав Шеппс.

Він додав, що Велика Британія продовжить тренувати українські війська разом з іншими союзниками, додавши, що разом вони підготують "ще 10 000 військовослужбовців у першій половині 2024 року".

Він наголосив, що цей рік для України є "вирішальним".

"Велика Британія продовжуватиме подвоювати цю підтримку. Всі волелюбні країни мають робити те ж саме. Настав час для Заходу і всіх цивілізованих країн зробити крок вперед і надати Україні підтримку, якої вона потребує ", - сказав Шеппс.

Читайте також: З F-16 Україна матиме право атакувати військові цілі у Росії - Столтенберг

Як повідомляв Укрінформ, міністерство закордонних справ Великої Британії 22 лютого оголосило про запровадження понад 50 нових санкцій проти фізичних та юридичних осіб, які підтримують агресивну війну Росії проти України.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-