У Міноборони обговорили впровадження системи Lessons Learned

У Міноборони обговорили впровадження системи Lessons Learned

Укрінформ
Міністерство оборони провело першу конференцію Lessons Learned, учасники якої обговорили розбудову екосистеми вивчення досвіду в Силах оборони.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба міністерства у Телеграмі.

Зазначається, що захід був проведений спільно із спільно з Генеральним штабом ЗСУ та ГО “Військова школа “Боривітер”. Серед учасників: представники Міноборони, ЗСУ, Представництва НАТО в Україні, NATO JALLC (Об'єднаний центр аналізу та вивчення досвіду НАТО), SAG-U (Група сприяння безпеці - Україна), посольств США та Литви, аташе з питань оборони держав-партнерів, представники громадських організацій.

Читайте також: У Силах безпеки й оборони запровадили ще 18 стандартів НАТО

"У межах заходу учасники обговорили питання розбудови екосистеми вивчення досвіду в Силах оборони, досвід країн-партнерів із впровадження процесу Lessons Learned та можливості співпраці, зокрема в контексті запуску Спільного центру Україна-НАТО з питань аналізу, підготовки та освіти (JATEC). Окрема панель була присвячена практичним аспектам впровадження Lessons Learned на тактичному рівні", - повідомляє Міноборони.

Наголошується, що Міноборони спільно зі Збройними Силами працює над політикою з питань вивчення та впровадження досвіду, яка допоможе якісно перезапустити цей процес, залучити до нього всіх стейкхолдерів, побудувати системну спроможність.

Як повідомлялося, у Міноборони працюють над запровадженням електронного обліку особового складу ЗСУ.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-