Якщо Трамп приїде в Україну, я готовий поїхати з ним на фронт - Президент

Якщо Трамп приїде в Україну, я готовий поїхати з ним на фронт - Президент

Укрінформ
Якщо імовірний кандидат у президенти США Дональд Трамп приїде в Україну, то Президент Володимир Зеленський готовий поїхати з ним на фронт.

Про це Президент України сказав під час Мюнхенської безпекової конференції, передає Укрінформ.

"Якщо пан Трамп приїде, я готовий з ним поїхати на фронт. Якщо у нас буде розмова, як закінчити війну, ми повинні продемонструвати тим, хто приймає рішення, що значить ця справжня війна, а не те, що пишуть в Інстаграмі", – зазначив Зеленський.

Як додав глава держави, він публічно запрошував Трампа відвідати Україну. Але цей візит залежить від того, чи виявить бажання його здійснити сам Трамп.

Президент України наголосив, що Україна вдячна за підтримку з боку двох партій США. "Ми вдячні за двопартійну підтримку. Всі вони знають, що ми відкриті, ми хочемо, щоб вони всі знали, що відбувається на цій війні", – сказав Зеленський.

Читайте також: У разі перемоги на виборах Трамп планує змусити Україну до мирних переговорів з РФ - Bloomberg

Як повідомляв Укрінформ, у січні Зеленський запросив експрезидента США Дональда Трампа здійснити візит до Києва після його обіцянки "дуже швидко" зупинити війну у разі перемоги на цьогорічних виборах.

Президент України також сподівається, що в разі зміни влади у США після президентських виборів курс Вашингтона стосовно нашої країни не зміниться.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-