Уряд спростив процедуру списання командирами військового майна

Уряд спростив процедуру списання командирами військового майна

Укрінформ
Кабінет міністрів України вніс зміни до Положення про порядок обліку, зберігання, списання та використання військового майна у Збройних силах, спростивши командирам процедуру списання військового майна.

Про це постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Внесено зміни до Положення про порядок обліку, зберігання, списання та використання військового майна у Збройних силах щодо визначення повноважень командирам військових частин стосовно списання військового майна під час воєнного стану своїми наказами незалежно від номенклатури служб забезпечення, а також повноваження відповідних посадових осіб щодо розгляду та затвердження єдиного акта списання, з урахуванням умов визначених частиною пʼятою-сьомою статті 4 ЗУ «Про правовий режим майна у Збройних силах України»», - повідомив Мельничук.

Читайте також: Шмигаль доручив Міноборони прискорити спрощення обліку військового майна

Як повідомляв Укрінформ, у грудні минулого року міністр оборони Рустем Умєров підписав наказ, що впроваджує спрощену процедуру списання військово-медичного майна, а саме: аптечок, сумок і наплічників. 13 лютого ц.р. Прем'єр-міністр Денис Шмигаль доручив Міністерству оборони в стислі терміни продовжити спрощення обліку військового майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-