Зеленський - про ситуацію в Авдіївці: Наші військові героїчно захищають логістичні шляхи

Зеленський - про ситуацію в Авдіївці: Наші військові героїчно захищають логістичні шляхи

Укрінформ
Українські військові героїчно захищають логістичні шляхи, які можуть посприяти просуванню ворога в Авдіївці.

Про це Президент України Володимир Зеленський заявив під час пресконференції з канцлером ФРН Олафом Шольцом у Берліні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Що стосується Авдіївки. Ця ситуація не перший день. Ми пам’ятаємо, що Росія робить з нашими містечками і селами. Вони не заспокояться, поки повністю не зруйнують усе живе, що там є. Наші військові героїчно захищають стратегічні речі, логістичні шляхи, які можуть привести ворога до просування вперед», - сказав Зеленський.

Глава Української держави зазначив, що детально розуміє, що відбувається в Авдіївці, і перебуває на контакті з військовим керівництвом. «Я не буду говорити, які вони нові підходи застосовують. Їх завдання - робити все, щоб захистити, перш за все, наших людей. Це головний сигнал від мене. Наші військові - це найголовніше, що в нас є. І це наша найголовніша зброя. Вам кожен може сказати, що війна - це втрати. Ні. Перш за все, треба дивитися, щоб ми обходилися меншими втратами. Саме такий сигнал отримує від мене військове керівництво. А там уже на полі бою професійні люди, вони знають, що робити», - наголосив Президент України.

Читайте також: Українські війська вирішили відійти з позиції «Зеніт» в Авдіївці - Тарнавський

Як повідомляв Укрінформ, командувач ОСУВ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський заявив, що ситуація в Авдіївці, яку намагаються захопити російські війська, залишається складною, але контрольованою.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-