Сили спецоперацій знищили на півдні спостережні пости росіян

Сили спецоперацій знищили на півдні спостережні пости росіян

Відео
Укрінформ
Сили спеціальних операцій Збройних сил України знищили та зачистили спостережні пости російських загарбників, облаштовані на південному напрямку.

Про це командування ССО повідомило у Телеграмі, оприлюднивши відео, на якому зафіксована робота бійців, передає Укрінформ.

Як повідомляється, під час ведення спеціальної розвідки оператори 73-го морського центру Сил спецоперацій виявили патрульний човен і спостережні пости ворога.

За допомогою тепловізійного дрона із системою скиду захисники здійснили по ворожих цілях вогневе ураження. Після цього на зачистку спостережних постів вирушила бойова група ССО.

Читайте також: Бійці ССО підірвали важливий об'єкт російських військ у Чорному морі

"Крім вдалого знищення та зачистки об'єктів противника також було захоплено трофейну зброю та спецтехніку. Професійно здійснені спеціальні дії операторів ССО у подальшому дозволять контролювати більше ділянок на даному напрямку", – зазначили в командуванні.

Як повідомляв Укрінформ, спецпризначенці групи Головного управління розвідки Міноборони України знищили біля кордону з РФ ворожу станцію радіолокації "Каста-2Е2".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-