Будуть «певні рішення» щодо іноземних журналістів на окупаційних «виборах» - ЦПД

Будуть «певні рішення» щодо іноземних журналістів на окупаційних «виборах» - ЦПД

Відео
Укрінформ
Щодо іноземних журналістів, які висвітлюватимуть так звані вибори на тимчасово окупованих територіях, будуть застосовані не лише санкції.

Про це заявив керівник Центру протидії дезінформації РНБО лейтенант Андрій Коваленко у черговому випуску спільного проєкту Укрінформу і ЦПД «Про війну».

«Ворог проводить активну пропаганду щодо «виборів» на тимчасово окупованих територіях. Туди запрошуються навіть іноземні журналісти. Ворог створив цілу організацію в Росії, яку фінансують за гроші уряду. Ця організація вербує іноземні медіа, платить гроші. Там є навіть німці, американці. Вони приїжджають на окуповані території, в Маріуполь для того, щоб демонструвати «легітимність» ворожої влади», - заявив Коваленко.

Він наголосив, що про всіх іноземних журналістів, які беруть участь у висвітленні «виборів» на ТОТ, Києву все відомо і проти них готуються не лише санкції.

«Усіх цих людей і фінансування вже зафіксовано та відповідно буде застосовано не тільки санкції, а й ухвалено певні рішення щодо цих людей», - сказав Коваленко.

Читайте також: Про війну: «підземна сотня» і як використати підземелля в обороні Києва

Як повідомлялося, Міністерство закордонних справ України закликало німецький телеканал ZDF пояснити візит співробітників московського бюро до Маріуполя.

Журналіст ZDF Армін Керпер зняв репортаж про окупований Маріуполь, в якому стверджував, що місто живе і туди приїжджають росіяни, тому що потрібні люди, а також заявив про відсутність опору.

Спільний проєкту Укрінформу та Центру протидії дезінформації при РНБО «Про війну» виходить в ефір щосереди о 19:00 на майданчиках Укрінформу. Ведучі проєкту – лейтенант, керівник Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Коваленко та офіцер управління 12-ї бригади «Азов» НГУ Дмитро «Дипломат». Учасники проєкту «Про війну» говорять про фронт, фейки, мобілізацію та найважливіші проблеми на війні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-