Ворог продовжує наступ на Бахмутському напрямку і намагається заблокувати Куп'янськ - Євлаш

Ворог продовжує наступ на Бахмутському напрямку і намагається заблокувати Куп'янськ - Євлаш

Укрінформ
На Бахмутському напрямку ворог продовжує наступальні дії і зосереджує основні зусилля в районі населеного пункту Часів Яр.

Про це сказав керівник пресслужби Оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) “Хортиця” капітан ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону "Єдині новини", передає Укрінформ.

"На Бахмутському напрямку ворог зосереджує основні зусилля в напрямку населеного пункту Часів Яр. Ворог продовжує свої наступальні дії - 498 обстрілів здійснив з усіх наявних видів озброєння за минулу добу", - зазначив він.

Читайте також: Ворог намагається прорвати українську оборону в районі Часового Яру - Сухопутні війська

За добу відбулось 8 бойових зіткнень, в ході яких вдалося знищити 123 окупантів та 73 одиниці зброї і військової техніки, зокрема пункт управління БПЛА. Крім того, ЗСУ знищили 58 безпілотників, додав він.

На Куп'янському напрямку відбулось 13 бойових зіткнень, в ході яких нашим захисникам вдалось ліквідувати 239 окупантів, знищити і пошкодити 42 одинці озброєння та військової техніки, це, зокрема, танки, БМП, БТР.

Крім того, виявлено та знищено 7 складів боєприпасів ворога.

Читайте також: Минулої доби на фронті - 92 бойових зіткнення

Євлаш додав, що ворог намагається заблокувати Куп'янськ.

Як повідомлялося, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 8 лютого 2024-го ліквідували близько 392 тисяч 380 російських загарбників, 910 з них – за останню добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-