Ворог намагається прорвати українську оборону в районі Часового Яру - Сухопутні війська

Ворог намагається прорвати українську оборону в районі Часового Яру - Сухопутні війська

Укрінформ
Ворог намагається прорвати українську оборону в районі Часового Яру та вдається до локальних дій малими штурмовими групами.

Як передає Укрінформ, про це Сухопутні війська Збройних сил України повідомляють у Фейсбуці.

Генерал-полковник Олександр Сирський вчергове відвідав військові частини та підрозділи, які тримають оборону на Бахмутському напрямку.

«Ворог намагається прорвати нашу оборону в районі Часового Яру та вдається до локальних дій малими штурмовими групами під прикриттям дронів та артилерії. Широко застосовує дрони-камікадзе та використовує засоби радіоелектронної боротьби. Ситуація напружена, вимагає постійного контролю за обстановкою та оперативного прийняття рішень безпосередньо на місцях», - ідеться у повідомленні.

Командувач заслухав командирів бригад щодо актуальної обстановки, провів оцінку ефективності вогневого ураження та розглянув нові способи підвищення вогневих спроможностей українських військ.

Читайте також: У Купʼянську та Авдіївці ситуація стабільно важка, але не фатальна

Також з командирами частин та підрозділів він обговорив імовірну тактику дій ворога та варіанти подальшого розвитку бойових дій. Після цього вони разом спланували сценарії відсічі агресору та недопущення його просування вперед.

За результатами роботи на Бахмутському напрямку генерал-полковник Сирський прийняв низку рішень. Зокрема, щодо зосередження основних зусиль на загрозливих напрямках та застосування маневру вогневими засобами.

Командувач, як завжди, звернув увагу командирів на ключовий пріоритет - збереження життя українських воїнів та мінімізація втрат.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби на фронті відбулось 92 бойових зіткнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-