ЗСУ за добу знищили понад 200 загарбників на Лимано-Куп’янському та Бахмутському напрямках

ЗСУ за добу знищили понад 200 загарбників на Лимано-Куп’янському та Бахмутському напрямках

Укрінформ
На Лимано-Куп’янському та Бахмутському напрямках Сили оборони за добу знищили загалом понад 200 окупантів та близько 60 зразків озброєння і військової техніки ворога.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомив начальник пресслужби оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Ілля Євлаш.

«Ситуація у смузі угруповання «Хортиця» залишається стабільно напруженою. Ворог продовжує перекидати свої резерви на лінію зіткнення. Зокрема на Бахмутському напрямку однією із ключових цілей залишається пробиття нашої лінії оборони в напрямку населеного пункту Часів Яр», - сказав Євлаш.

За його словами, на Бахмутському напрямку ворог обстріляв позиції ЗСУ 415 разів. Вдалося ліквідувати 100 окупантів, а також 48 одиниць озброєння та міської техніки противника.

Читайте також: Сили оборони відбили 48 атак на семи напрямках, найбільше - на Авдіївському

На Лимано-Куп’янському напрямку ворог веде активні наступальні дії. Відбуваються бойові зіткнення. Так, за минулу добу 11 разів українським захисникам довелося відбивати атаки противника, 5 разів ворог застосовував авіацію. Окрім того, 574 рази окупанти завдали обстрілів по позиціях Сил оборони. Євлаш повідомив, що вдалося ліквідувати 111 окупантів, а також знищити 11 зразків озброєння військової техніки ворога. «Також п'ять укриттів злетіли у повітря разом з окупантами», - додав він.

Як повідомляв Укрінформ, командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський відвідав військові частини на Куп’янському напрямку і провів наради з командирами щодо ймовірних сценаріїв дій ворога та перерозподілу сил та засобів ЗСУ.

Фото: Угруповання Об'єднаних сил (Східне угруповання військ) / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-