На Куп’янському напрямку відбувся перерозподіл сил та засобів ЗСУ - Сирський

На Куп’янському напрямку відбувся перерозподіл сил та засобів ЗСУ - Сирський

Укрінформ
Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський відвідав військові частини на Куп’янському напрямку і провів наради з командирами щодо ймовірних сценаріїв дій ворога та перерозподілу сил та засобів ЗСУ.

Про це пресслужба Сухопутних військ ЗСУ повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

За словами Сирського, оперативна обстановка залишається напруженою. На всіх ділянках фронту точаться важкі бої. Ворог продовжує вести штурмові дії високої інтенсивності та постійно підтягує нові резерви.

Командувач заслухав доповіді командирів безпосередньо на пунктах управління, провів оперативні наради. Були розглянуті ймовірні сценарії дій росіян з урахуванням результатів ведення розвідки.

«З метою вирішення проблемних питань, які критично важливі для стійкості оборони, було віддано необхідні вказівки та проведено перерозподіл сил та засобів», - зауважив командувач.

За словами Сирського, головними пріоритетами залишаються ефективне ведення розвідки, злагоджене застосування усіх засобів вогневого ураження, захист наших підрозділів засобами радіоелектронної боротьби, збереження життя українських військових.

Читайте також: Сили оборони відбили 48 атак на семи напрямках, найбільше - на Авдіївському

Як повідомляв Укрінформ, за словами начальника пресслужби східного угруповання військ Іллі Євлаша, лінія фронту залишається дуже динамічною, ворог продовжує наступальні дії, зокрема біля Куп’янська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-