Росіяни активізували бойову авіацію на Авдіївському напрямку

Росіяни активізували бойову авіацію на Авдіївському напрямку

Укрінформ
Російські загарбники активізували застосування бойової авіації на Авдіївському напрямку.

Про це повідомив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає кореспондент Укрінформу.

"Ворог завдав за добу 18 авіаударів. Це керовані авіаційні бомби, а також атаки з вертольотів К-52", - поінформував речник.

Водночас Сили оборони завдають втрат росіянам. За словами Штупуна, наразі втрати ворога на Таврійському напрямку становлять 200-300 окупантів на добу.

Крім того, росіяни втратили багато техніки. На Авдіївському напрямку вони йшли спочатку великими колонами, думали, що всі злякаються і здадуться, зазначив речник, додавши, що ворог втрачав 70-80 відсотків техніки. Тому зараз окупанти використовують техніку періодично: один-два танки, до 5 БТР чи БМП, сказав Штупун.

Читайте також: Британська розвідка оцінила, як втрата літака А-50 вплине на боєздатність авіації РФ

Він також повідомив, що на Запорізькому напрямку ворог один-два рази на тиждень намагається покращити своє тактичне становище або відбити втрачені позиції. Вчора ворог 7 разів намагався безуспішно штурмувати у районі Роботиного.

Як повідомлялось, минулої доби окупанти зосередили основні зусилля біля Авдіївки, Невельського та Первомайського. Загалом на Авдіївському напрямку було відбито 23 ворожі атаки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-