Президент відзначив воїнів, які боронять державу на півдні

Президент відзначив воїнів, які боронять державу на півдні

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський відзначив військових, які боронять державу та бʼються з ворогом на півдні України.

Слова вдячності воїнам він висловив у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«Я дякую кожному нашому воїну, усім в Україні, хто бʼється зараз, хто працює зараз, хто допомагає, щоб наш народ, наша держава могли виграти цей рік», - зазначив він.

Зеленський відзначив українських воїнів, які бʼються з ворогом на півдні держави.

Зокрема, Президент подякував за хоробрість старшому солдату Сергію Філоненку з 123-ї окремої бригади ТрО.

«Головний сержант роти логістики 124-ї бригади тероборони Андрій Сучок. Дякую за значні бойові результати на Херсонщині!» - сказав Зеленський.

Також Глава держави подякував за влучність під час відбиття ударів російських терористів по портах на Одещині солдату Олександру Плахотнюку з 38-го зенітного ракетного полку.

Відео: ОП

Читайте також: Президент нагородив ще 152 військових, 80 з них - посмертно

​«Слава всім, чия сміливість та ефективність стає силою України – спільною силою нашого народу! І хай буде вічною та світлою памʼять всіх, хто бився заради нашої держави та віддав своє життя, щоб Україна жила», - резюмував Президент.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 20 січня 2024 року ліквідували близько 375 270 російських загарбників, з них 750 осіб - за останню добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-