Платформа Lobby X отримала майже 20 тисяч відгуків на військові вакансії

Платформа Lobby X отримала майже 20 тисяч відгуків на військові вакансії

Укрінформ
За майже два місяці дії договору Міністерства оборони із рекрутинговою платформою Lobby X надійшло 19 907 відгуків на розміщені нею військові вакансії.

Про це повідомила в ефірі Українського радіо керівниця військового департаменту Lobby X Ольга Бандрівська, передає Укрінформ.

«Ми підбили аналітику і отримали 19 907 відгуків на вакансії. Це означає, що 19 907 разів люди відправили своє резюме на ту чи іншу вакансію. Ми розмістили за майже два місяці 822 нові вакансії», - сказала вона.

За словами Бандрівської, в напрямку військового рекрутингу з платформою почали співпрацювати 136 нових підрозділів.

«Для нас це значний позитивний показник, оскільки ми бачимо, що є як запит від військових підрозділів на таку послугу, так і попит від суспільства. Люди готові відгукуватись на вакансії, якщо вони розуміють, на що вони йдуть, ким вони можуть бути в тому чи іншому підрозділі», - зазначила вона.

Читайте також: Мобілізація по-новому: головне - людиноцентричність і справедливість

Як сказала представниця Lobby X, щоб розмістити вакансію на їхній платформі, потрібно просто залишити заявку, свій контакт і номер свого підрозділу, після чого менеджер зв'яжеться з людиною, все з'ясує, все проконтролює, проведе по всьому процесу, допоможе заповнити опис, далі інша наша людина візьме в роботу саму вакансію, допоможе з описом, опублікує.

Бандрівська запевнила, що у Lobby X стежать за тим, щоб усі охочі отримали відповідь.

«Ми підтримуємо зв'язок із військовими роботодавцями протягом всього періоду найму, поки вони не скажуть, що зібрали команду, що вони укомплектовані і можна закривати вакансію», — наголосила вона.

Як повідомлялося, Міністерство оборони України наприкінці 2023 року уклало угоди із чотирма компаніями, які надали безкоштовно свої майданчики і почали співпрацю в інтересах поповнення українського війська мотивованими фахівцями.

Нині оборонне відомство співпрацює із такими платформами розміщення вакансій: Lobby X, Work.ua, robota.ua, OLX Україна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-