У ГУР прокоментували загрозу наступу росіян на Харків: Не вірте чуткам

У ГУР прокоментували загрозу наступу росіян на Харків: Не вірте чуткам

Укрінформ
У Головному управлінні розвідки розцінюють повідомлення про загрозу наступу росіян на Харків як інформаційно-психологічну операцію ворога.

Про це зазначив в ефірі телемарафону «Єдині новини» представник ГУР Міноборони Андрій Юсов, передає Укрінформ.

«Буквально вчора мережею активно ширилася чергова інформація з посиланням на «розвідку». Тут можна сказати, що розвідка повідомляє не вірити чуткам і не спиратися на ворожі ІПСО, анонімні джерела інформації, а довіряти офіційним повідомленням. Усі попередні загрози, які є, зокрема на Куп’янському напрямку, відомі. Сили безпеки і оборони відпрацьовують різні сценарії», - сказав він, відповідаючи на запитання стосовно можливого наступу на Харків 15 січня.

Читайте також: З Куп'янського напрямку щотижня евакуюють до 150 людей - Синєгубов

Як повідомляв Укрінформ, начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов на брифінгу 12 січня зазначив, що Сил і засобів для наступу на Харків з півночі у військ РФ на сьогодні немає, наявні поблизу кордону війська використовуються для демонстрації присутності.

5 січня британська газета The Telegraph з посиланням на «близьке до ЗСУ» джерело написала, що Росія може розпочати великий наземний наступ у Харківській області, назвавши імовірною датою 15 січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-