У розвідці прокоментували ймовірність наступу Росії на Харківщині найближчим часом

У розвідці прокоментували ймовірність наступу Росії на Харківщині найближчим часом

Укрінформ
Сили безпеки і оборони України володіють усією інформацією про ситуацію на кордонах з Росією, Білоруссю та іншими країнами і готують належне реагування, тож на повідомлення про можливий наступ РФ на Харківщині найближчим часом слід реагувати без паніки.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі «Радіо NV», передає Укрінформ.

«Україна найбільше сьогодні володіє інформацією про те, що відбувається на українських кордонах і з Росією, і з Білоруссю та іншими державами. Звичайно, ми активно обмінюємося інформацією з нашими партнерами, і вся справжня найбільш актуальна інформація відома і нашим партнерам, і, безумовно, українським Силам безпеки і оборони. Належне реагування готується», - сказав Юсов.

Він додав, що певні інформаційні акції здійснюються «або в інтересах ворога, або в рамках реалізації справжньої свободи слова і нормальної інформаційної політики».

Читайте також: Армія РФ обстріляла Харківщину, попередньо С-300 - Синєгубов

«Але ми повинні на це тверезо реагувати, а не піддаватися якимсь панічним настроям», - акцентував представник Головного управління розвідки Мінборони.

Як повідомлялося, у звіті Інституту вивчення війни (ISW) зазначається, що російські війська упродовж найближчих тижнів можуть активізувати зусилля із захоплення Куп'янська, маючи на цьому напрямку угруповання сил менш деградоване, ніж угруповання, які наступають в інших місцях на сході України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-