Вогневі групи ППО 2 січня знищили у Північній операційній зоні 8 ударних дронів та 11 ракет - Наєв

Вогневі групи ППО 2 січня знищили у Північній операційній зоні 8 ударних дронів та 11 ракет - Наєв

Відео
Укрінформ
Мобільні вогневі групи з протиповітряної оборони у Північній операційній зоні 2 січня знешкодили вісім ударних безпілотних літальних апаратів і збили 11 крилатих ракет.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Як зауважив командувач, 8 із 17 (47%) знешкоджених ударних безпілотних літальних апаратів, а також 11 із 48 (19%) збитих крилатих ракет у Північній операційній зоні – це здобутки мобільних вогневих груп з протиповітряної оборони за 2 січня. «Груп, які озброєні зенітно-ракетними комплексами малої дальності, зенітно-артилерійськими гарматами, переносними зенітно-ракетними комплексами та великокаліберними кулеметами», - додав він.

Також Наєв подякував військовим за неймовірну мужність та відданість своїй справі.

Читайте також: «Це те, що зберігає життя»: Зеленський закликав надати Україні додаткове ППО

«Завдяки вам ми змогли зміцнити наш повітряний щит і тим самим врятувати тисячі життів наших цивільних громадян. Кожна родина, кожна жива душа дякує вам за ваш захист. Пишаюся кожним з вас! Наша спільна мета - захист кожного українця від російського терору. Заради цього ми й надалі стоятимемо пліч-о-пліч кожного дня і ночі!» - наголосив командувач.

Як повідомляв Укрінформ, Наєв передав екіпажам вогневих груп із протиповітряної оборони у Північній операційній зоні нові потужні пошукові зенітні прожектори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-