У розвідці спростували російський фейк про «знищення» у Харкові представників ГУР і ЗСУ

У розвідці спростували російський фейк про «знищення» у Харкові представників ГУР і ЗСУ

Укрінформ
Жоден співробітник Головного управління розвідки Міністерства оборони України або спецпідрозділу KRAKEN не постраждав під час учорашнього ракетного удару Російської Федерації по Харкову.

Про це заявив один із керівників підрозділу Сергій Величко ("Чилі"). Його відеозвернення оприлюднене в Телеграмі спецпідрозділу спецпідрозділу KRAKEN і ГУР МОУ, повідомляє Укрінформ. 

"Учора (30 грудня – ред.) під час терористичного удару РФ по Харкову жоден співробітник ГУР МОУ не постраждав. Усі влучання були здійснені по інфраструктурі міста, житлових будинках, готелю, але не по військових об’єктах", – наголосив Величко.

Він констатував, що всі заяви російських посадовців щодо знищення представників ГУР МОУ і Сил оборони України внаслідок удару по Харкову – це "хворі фантазії".

Читайте також: Прикордонники знищили склад боєприпасів РФ на Харківському напрямку

Як повідомляв Укрінформ, у Харківській області внаслідок нічних російських обстрілів загинули троє людей, у Харкові загалом постраждали 28 осіб.

Міністерство оборони Росії заявило, що внаслідок удару по готелю в Харкові нібито було знищено представників ГУР МОУ і ЗСУ, які "відповідальні за атаку на Бєлгород".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-