Наєв на Різдво відвідав військових у Північній операційній зоні

Наєв на Різдво відвідав військових у Північній операційній зоні

Відео
Укрінформ
Командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв привітав військовослужбовців підрозділу, що несе службу у Північній операційній зоні, зі святом Різдва.

Про це він повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

За словами Наєва, він завітав до підрозділу, що несе службу у Північній операційній зоні, прикриваючи держкордон України на Київському напрямку.

«Звичайно, що прибув не з порожніми руками. Бойовий медик підрозділу отримав укомплектований необхідними препаратами за стандартами НАТО спеціалізований медичний рюкзак, а також вкрай необхідні у війську турнікети. Решту присутніх воїнів пригостив солодощами. Свято має бути у кожного, в окопах теж», - зазначив командувач ОС.

Ці медичні рюкзаки передали для Збройних сил України волонтери з Великої Британії, які з початку повномасштабноі агресіі Росії підтримують Україну і допомагають нашим Силам оборони.

Читайте також: Наєв показав тренування підрозділів, які захищають кордон із Білоруссю

Він зауважив: наші пращури вірили, що в таке велике свято відкриваються небеса й здійснюються мрії.

«Усі ми прагнемо добра, миру і швидшої Перемоги. Колядки і щедрівки, які лунають у домівках українців, прославляють Бога й бажають здоров’я нашим воїнам, які в окопах захищають наш спокій», - зазначив генерал-лейтенант.

Читайте також: Прикордонники Молдови привітали українських колег із Різдвом

Як повідомлялося, цього року в Україні вперше офіційно відзначають Різдво 25 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-