Міноборони хоче закупити для ЗСУ понад 1000 пікапів - оголосили тендер

Міноборони хоче закупити для ЗСУ понад 1000 пікапів - оголосили тендер

Укрінформ
Державне підприємство "Агенція оборонних закупівель" Міністерства оборони оголосило тендер на закупівлю позашляховиків для Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це Міноборони повідомляє у Телеграмі.

"Загалом придбають 1016 автівок. Вони мають бути повнопривідними, з вантажопідйомністю не менше 800 кілограмів та кліренсом не менше 180 міліметрів. Таку масову закупівлю позашляховиків держава проводить вперше", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що очікувану вартість формували на підставі комерційних пропозицій трьох офіційних дистриб'юторів. Вона становить 1 749 865 263,28 гривень за партію в 1016 авто та включає вартість деякого додаткового обладнання (лебідка і причіпний пристрій).

"Очікувана вартість одного автомобіля, який відповідає параметрам, може становити не більше 1,7 млн грн, а проведення відкритого тендеру забезпечить отримання найбільш вигідних пропозицій", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Військові на Львівщині отримали автомобілі, обладнані для знищення «Шахедів»

У відомстві зазначили, що подавати пропозиції учасники зможуть до 27 грудня. Далі триватиме розгляд та визначення переможця. До 15 березня 2024 року автомобілі типу Pick-Up поставлять до військ.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів у травні ухвалив постанову, за якою закупівлі озброєння та військової техніки для Збройних сил України здійснюватиме Агенція оборонних закупівель.

У листопаді уряд затвердив Порядок використання коштів для формування статутного капіталу Агенції закупівель у сфері оборони.

Фото ілюстративне: «Повернись живим»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-