На Бахмутському напрямку наразі знаходиться 62 тисячі російських військових

На Бахмутському напрямку наразі знаходиться 62 тисячі російських військових

Укрінформ
На Бахмутському напрямку наразі знаходиться 62 тисячі російських військовослужбовців - їх кількість майже не змінюється.

Про це заявив начальник служби зв'язків із громадськістю командування Сухопутних військ Збройних сил України Володимир Фітьо в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ.

“На Бахмутському напрямку наразі знаходиться 62 тисячі російських окупантів. Їх кількість майже не змінюється. Але вони підтягують резерви для поповнення втрат, а втрати у ворога серйозні”, - сказав Фітьо.

Він зауважив, що цей напрямок для ворога є пріоритетним - він намагається просуватися у сторону Часового Яру.

Начальник служби зв'язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ поінформував, що українські військові на Бахмутському напрямку знаходяться в активній обороні, відбивають ворожі атаки. За його інформацією, тут за минулу добу було відбито 6 ворожих атак.

Крім того, противник намагається наступати у районі Богданівки, Іванівського, Кліщіївки, Андріївки.

Фітьо повідомив, що за минулу добу російські окупанти застосували 19 дронів-камікадзе та здійснили 344 обстріли українських позицій.

“На Бахмутському напрямку ворог намагається тиснути. Бачимо присутність підрозділів російських десантників, підрозділи морської піхоти, штурмові підрозділи Z і V, які сформовані з колишніх ув'язнених”, - сказав він.

Також, за його словами, українські захисники за минулу добу на цьому напрямку знищили 135 російських окупантів та 27 одиниць військової техніки.

Читайте також: Ворог перекидає резерви штурмових батальйонів на Куп'янський напрямок - Фітьо

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 11 по 17 грудня знищили 7250 російських військовослужбовців, а також 688 одиниць озброєння та військової техніки ворога.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-