На Таврійському напрямку три дні поспіль ворог не зменшує кількість атак  - до 80 боїв за добу

На Таврійському напрямку три дні поспіль ворог не зменшує кількість атак - до 80 боїв за добу

Укрінформ
Сили оборони в операційній зоні оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” упродовж минулої доби знищили 414 російських загарбників і 23 одиниці ворожої військової техніки.

Як передає Укрінформ, про це командувач ОСУВ “Таврія” генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі.

“Окупанти не зменшують кількості бойових зіткнень в операційній зоні ОСУВ “Таврія”. Три дні поспіль – близько 80 штурмових дій щодобово. Переважна більшість – на Донеччині. Штурмові групи в основному до 20 осіб. Діють зокрема і за підтримки бронетехніки. Вчора знову відбулось збільшення кількості авіаударів, ворог застосовує авіабомби”, - зазначив він.

За його даними, “в операційній зоні ОСУВ “Таврія” минулої доби російські загарбники завдали 15 авіаударів, провели 76 бойових зіткнень та здійснили 631 артобстріл”.

Українські воїни стійко тримають оборону.

Загальні втрати ворога минулої доби склали 414 осіб.

Читайте також: Сили оборони відбили атаки росіян на шести напрямках, за добу - 89 зіткнень

Знищено 23 одиниці ворожої військової техніки. Зокрема 1 танк, 10 ББМ, 2 артсистеми, 3 ПТРК, 1 БпЛА, 4 автомобілі, 2 одиниці спецтехніки та 2 склади боєприпасів. Ще 20 одиниць техніки ворога пошкоджено.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року ліквідували близько 343 тисячі 890 російських загарбників, 1090 з них – за останню добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-