Президент відзначив 12 військових, які проявили себе у боях на фронті

Президент відзначив 12 військових, які проявили себе у боях на фронті

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський подякував 12 українським військовим, які особливо проявили себе у боях на фронті.

Про це Зеленський заявив у зверненні, передає кореспондент Укрінформу.

"Хочу сьогодні особливо відзначити воїнів, які проявили себе найбільше – і зараз у боях, і взимку, і цієї осені. 95-та окрема десантно-штурмова бригада – солдат Андрій Мінасов. Дякую, солдате, за результативність! 14-та окрема механізована бригада – солдат Іван Ковальчук та старший солдат Віталій Любчик. Я дякую вам, хлопці, за влучність", - сказав він.

Зеленський подякував за сміливість солдату з 92-гої окремої штурмової бригади Павлу Кіссі, за хоробрість і збереження життів побратимів молодшому сержанту 42-гої окремої механізованої бригади Максиму Омбишу, за знищення окупанта - головному сержанту 26-тої окремої артилерійської бригади Олександру Федорчуку.

"68-ма окрема єгерська бригада – молодший сержант Роман Петляр. Дякую! 25-та окрема повітряно-десантна бригада – сержант Андрій Журавльов, фахівець аеророзвідки. Дякую! 47-ма окрема механізована бригада – молодші сержанти Юрій Святенко та Дмитро Семенник. Вдвох знищили ворожу диверсійну групу біла Авдіївського заводу. Молодці", - зазначив Президент.

Глава української держави подякував за потужні бойові результати молодшому сержанту 23-тої окремої механізованої бригади Роману Луценку, за сміливість, яка стала символом українського захисту, старшому солдату 704-го полку радіаційного, біологічного та хімічного захисту Марʼяну Порціну.

Читайте також: Ситуація на півдні й Донеччині: Зеленський провів засідання Ставки

"Слава всім, хто б’ється і працює заради України та українців! Слава нашому потужному народу! Слава Україні", - сказав він.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський відзначив прикордонників, які не лише захищають держкордон, але і разом з усіма воїнами Сил оборони та безпеки України б’ються на фронті заради України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-