Українські військові продовжують штурмові дії на двох напрямках, на інших тримають оборону

Українські військові продовжують штурмові дії на двох напрямках, на інших тримають оборону

Укрінформ
Сили оборони продовжують штурмові дії на Мелітопольському та Бахмутському напрямках, на інших тримають оборону.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов, передає Укрінформ.

"На Мелітопольському напрямку Сили оборони України продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат у живій силі і техніці, виснажують ворога вздовж усієї лінії фронту. Сили оборони відбили 8 атак ворога в районі західніше Вербового та Роботиного Запорізької області. Також Сили оборони продовжують штурмові дії південніше Бахмута Донецької області, завдають ворогу втрат у живій силі і техніці, закріплюються на досягнутих рубежах. На Бахмутському напрямку українські військові відбили 24 атаки ворога в районі Богданівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області", - розповів Ковальов.

На Авдіївському напрямку українські воїни, за його словами, продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити Авдіївку. Наші воїни стійко тримають оборону, завдаючи ворогу значних втрат. Сили оборони успішно відбили 30 атак противника в районах східніше Новобахмутівки, Авдіївки, південніше Тоненького, Первомайського Донецької області.

Читайте також: На фронті минулої доби - 89 бойових зіткнень

На Мар'їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Мар'їнки та Новомихайлівки Донецької області, де українські воїни відбили 14 атак.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 8 грудня 2023 року ліквідували близько 337 тисяч 220 російських загарбників, зокрема 990 осіб - за минулу добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-