Умєров обговорив із Пріцкер закупівлі та виробництво зброї зі США

Умєров обговорив із Пріцкер закупівлі та виробництво зброї зі США

Фото
Укрінформ
Міністр оборони Рустем Умєров разом з міністром стратегічних галузей промисловості Олександром Камишіним провели зустріч зі спецпредставником США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер, де йшлося про залучення американського бізнесу до спільного виробництва зброї.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграміповідомляє пресслужба Міноборони.

«Для нас важливо створити можливості для залучення американського промислового бізнесу, зокрема плануємо створювати спільні виробництва зброї та обладнання. Працюємо над цим», – цитує Умєрова пресслужба.

Як зазначається, ще одним пріоритетом є прямі закупівлі з американськими компаніями.

«Критично важливо забезпечити наших воїнів необхідною зброєю, зокрема, боєприпасами. Важливий фокус – протиповітряна оборона. Посилюємо наші спроможності», – додав міністр оборони України.

Читайте також: Зброї буде більше: Умєров розповів про домовленості на оборонній конференції у США

Він також зауважив, що створення військової індустрії, яка відповідає масштабу промислових потужностей ворога, є питанням національної безпеки. Міноборони засновує і запускає Оборонний фонд, який стане прямим партнером для американських компаній у створенні спільних виробництв та продуктів.

Як повідомлялося, сьогодні Рустем Умєров зустрівся з міністром оборони США Ллойдом Остіном у Пентагоні. Під час зустрічі він окреслив п’ять кроків, які вплинуть на обороноздатність України в наступному році.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-