У РФ родичі мобілізованих скаржаться Путіну на «м’ясні штурми» Авдіївки

У РФ родичі мобілізованих скаржаться Путіну на «м’ясні штурми» Авдіївки

Укрінформ
Родичі військовослужбовців російської військової частини 95411 написали звернення до президента РФ Володимира Путіна, в якому заявили про «навмисне винищення» мобілізованих на Авдіївському напрямку в ході «м’ясних штурмів» - до «прямої лінії» Путіна або Нового року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє видання «Важные истории» з посиланням на лист, який є у розпорядженні цього ЗМІ.

За словами авторів листа, мобілізовані понад 10 місяців живуть в окопах на передовій на відстані 700 метрів від Авдіївки та постійно перебувають під обстрілами. Родичі стверджують, що після того, як російські війська розпочали активний наступ на цьому напрямку, командування випустило наказ, за яким у штурмові підрозділи треба відправляти військовослужбовців із пораненнями середньої тяжкості, аби вони «доліковувалися в окопах».

За словами дружини одного з російських мобілізованих, все робиться з поспіхом, на штурми женуть до «прямої лінії» Путіна та Нового року, оскільки «результат якийсь потрібний». Жінка також передала слова чоловіка про те, що «вони там по трупах (російських військових, - ред.) ходять, ними просто все завалено». В листі така ситуація названа «ознаками навмисного винищення» мобілізованих.

Читайте також: Сили оборони ліквідували ще 1030 російських загарбників

У листі йдеться, що у складі штурмових бригад під Авдіївкою перебувають військовослужбовці в середньому віком від 40 років. Більшість із них не були у відпустках із початку мобілізації. Листа Путіну підписали понад 100 осіб.

2023 року «пряма лінія» та пресконференція Володимира Путіна пройдуть в один день — 14 грудня.

Як повідомляв Укрінформ, на Авдіївському і Мар’їнському напрямках тривають активні піхотні атаки ворога. Тільки в понеділок в піхотних атаках загарбники втратили ще декілька сотень осіб.

Фото: SCANPIX

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-