Президент подякував організаторам місій для тренування українських військових

Президент подякував організаторам місій для тренування українських військових

Укрінформ
Кожна тренувальна місія для військових - як в Україні, так і в країнах-партнерах - є внеском у перемогу нашої держави.

Як передає Укрінформ, про це Володимир Зеленський сказав у вечірньому зверненні.

"Дякую всім, хто тренує наших воїнів, – і тут, в Україні, і в країнах-партнерах. Кожна така тренувальна місія – це конкретний внесок у перемогу, яка буде. Обов’язково. І якщо не просто в неї вірити. Якщо не просто чекати перемоги від воїнів. А якщо кожного дня робити все від тебе особисто залежне, щоб Україна стала сильнішою і щоб наших спільних можливостей стало більше", - зазначив Президент.

Відео: ОП

Глава держави наголосив, що інтенсивні бої тривають у десятках точок по всьому фронту. Найбільш важкими є Мар’їнський, Авдіївський, Бахмутський напрямки, а також і південь, і Харківщина.

"Усім варто пам’ятати, що битва за долю України триває. Триває вона не в соцмережах, не в суперечках один з одним про щось політичне, не у зʼясуванні стосунків. Ця битва там, де кожного дня українці й українки потребують підтримки. Конкретних речей, які посилюють Україну", - сказав Зеленський.

Читайте також: Усім варто пам’ятати, що битва за долю України триває - Зеленський

Він також подякував усім, хто працює заради незмінної, постійної, реальної підтримки фронту, прифронтових територій, хто працює заради державних інтересів; лікарям, педагогам, рятувальникам, волонтерам.

Як повідомлялося, 2 грудня Володимир Зеленський відзначив військовослужбовців різних підрозділів, подякував за вдалу роботу та мужність при виконанні завдань.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-