У ГУР підтвердили створення ще одного табору для російських полонених

У ГУР підтвердили створення ще одного табору для російських полонених

Укрінформ
В Україні створюється ще один табір для російських військовополонених, який функціонуватиме згідно з міжнародним правом.

Як передає Укрінформ, про це у ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

«Насправді давно була потреба створення нового табору утримання російських військовополонених, робота над цим ведеться. Найближчим часом будуть новини. Буде ще один великий табір. Всі ці місця утримання, і тут дуже важливо відзначити, вони будуються, створюються і функціонують згідно з міжнародним правом і Женевською конвенцією. До них мають доступ представники Міжнародного комітету Червоного Хреста, і в даній ситуації Україна – не Росія», - повідомив Юсов.

Читайте також: Ефективність праці російських полонених вища, ніж у звичайних ув’язнених - Малюська

Він також підтвердив, що з російськими військовополоненими ведеться виховна робота, аби у росіян було розуміння справжніх причин цієї війни, які страшні воєнні злочини вони вчинили.

Як повідомляв Укрінформ, Могилів-Подільську виправну колонію (№ 114) на Вінниччині перепрофілюють на табір для тримання військовополонених.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-