Рейтинг Байдена у США почав помірно зростати

Рейтинг Байдена у США почав помірно зростати

Опитування
Укрінформ
Останні дані соцопитування в США засвідчили помірне зростання рейтингу підтримки Джо Байдена на посаді президента країни, оскільки виборці поставили високі оцінки в питаннях щодо зростання економіки та кількості робочих місць.

Про це повідомляє в понеділок The Hill із посиланням на результати досліджень групи Harvard CAPS-Harris Poll, передає Укрінформ.

«Опитування показало, що 44% респондентів схвалюють те, як Байден керує економікою, порівняно із 41% минулого місяця. Водночас 50% опитаних схвалили його підхід до створення стимулюючих робочих місць, порівняно із 49% у жовтні»,- зазначається в повідомленні.

Крім того, респонденти на 1% краще оцінили ведення зовнішньополітичних справ, боротьбу з насильством та реагування нинішньої адміністрації на війну ХАМАС проти Ізраїлю.

Загальний же рейтинг схвалення діяльності кабінету Байдена становив 45%, що є трохи вищим показником, ніж це було під час опитування, проведеного в жовтні. Тоді чинного президента підтримали 44%.

Тим не менше, у виборців залишаються занепокоєння щодо віку президента, якому в понеділок виповнився 81 рік.

Читайте також: Трамп виграв ще один суд у справі про заборону на його участь у виборах

Як повідомляв Укрінформ, результати опитувань у США, проведених раніше цього місяця, показали невтішну динаміку підтримки Байдена. Так, у п’яти із шести штатів США, голосування в яких традиційно суттєво впливає на результат виборів президента, в опитуваннях лідирував Дональд Трамп, і лише в одному – Джо Байден.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-