Зеленський привітав сержантів та старшин із професійним святом

Зеленський привітав сержантів та старшин із професійним святом

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський привітав сержантів та старшин із професійним святом та зазначив, що саме вони є опорою для командирів та помічниками солдатів та матросів.

Про це Зеленський сказав у своєму відеопривітанні, передає Укрінформ.

"Сьогодні – особливий день. День наших воїнів, від яких безпосередньо залежать сила й успішність усієї нашої армії. Це – день сержантів і старшин Збройних сил України. Надійні сержанти й старшини – це завжди опора для командирів і допомога солдатам і матросам. У наших Збройних силах зараз служать понад 150 тисяч сержантів і старшин. Вони безпосередньо керують солдатами та ведуть воїнів у бій", - сказав Президент.

Він наголосив, що сержанти та старшини зміцнюють мотивацію, навчають солдатів, тримають моральний дух. За його словами, коли сержантам і старшинам можна довіряти, то армія буде нездоланна.

"Дякую кожному сержанту, кожному старшині, які піклуються про солдатів і про Україну, які здобувають необхідні результати для своїх підрозділів і для всієї держави. Я вітаю вас із професійним днем", - додав Зеленський.

Читайте також: Наєв подякував сержантам, які ведуть за собою воїнів до перемоги

Як повідомлялося, День сержанта Збройних сил України установлений від 19 квітня 2019 року Президентом України Петром Порошенком, ушановуючи відданість, відповідальність та професіоналізм сержантів і старшин Збройних сил України, їх мужність та героїзм у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність України, з метою примноження військових традицій сержантського і старшинського складу ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-