Зеленський - про українську ракетну програму і нову зброю: Буде ще більше результатів

Зеленський - про українську ракетну програму і нову зброю: Буде ще більше результатів

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський повідомив про засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, яке провів у вівторок. На Ставці міністр оборони України Рустем Умєров детально доповів щодо забезпечення Сил оборони на наступний рік.

Про це глава Української держави сказав у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«Провів сьогодні Ставку – з детальною доповіддю міністра оборони – щодо наступного року, забезпечення сил оборони. Щодо кожного з напрямків та всіх параметрів – снаряди, зброя, техніка, амуніція. Те, що поки в дефіциті. І те, що об’єктивно треба буде збільшити, з урахуванням планів наших активних дій», - поінформував він.

Джерело: ОП

Водночас Зеленський зауважив, що Мінстратегпром під час засідання доповів щодо нашого власного виробництва зброї та боєприпасів.

Читайте також: Зеленський: Активно рухаємося зі США щодо спільного виробництва зброї

Президент запевнив, що мета щодо збільшення виробництва української зброї досягається.

Окрім того, він висловив слова вдячності працівникам і працівницям українського оборонно-промислового комплексу, а також усім партнерам, які допомагають.

Читайте також: Щоб носії «Кинджалів» не зупиняли країну на години - Зеленський доручив знайти рішення

«Детально обговорили й реалізацію української ракетної програми, яка була розпочата ще у 21-му році, і кожен бачить, що її результати щорічно все більш далекобійні, приємні для України та саме такі неприємні для ворога, як це й потрібно. Буде ще більше результатів», - додав глава Української держави.

Як повідомляв Укрінформ, наступного місяця в США може відбутися конференція щодо спільного виробництва зброї з Україною.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-