Командувач Нацгвардії відвідав південний напрямок і передав нагороди для бійців

Командувач Нацгвардії відвідав південний напрямок і передав нагороди для бійців

Фото
Укрінформ
Командувач Національної гвардії України Олександр Півненко відвідав підрозділи на південному напрямку та передав командирам нагороди для військовослужбовців, які відзначилися в боях.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба НГУ повідомила у Фейсбуці.

«Спілкуючись з командирами заслухав доповіді про стан і положення сил, результативність бойової роботи в районах відповідальності, а також перевірив роботу штабів та передав командирам нагороди, які поступово будуть вручені бійцям, що відзначились у боях», - зауважив Півненко.

Під час зустрічі командувача з командирами було також розглянули питання забезпечення та підготовки до виконання завдань у зимовий період.

«Чимало роботи наразі вже проведено, аби наші військовослужбовці мали необхідну форму одягу за сезоном, а також засоби обігріву, механізм постачання продуктів та приготування їжі. Це надалі також будемо доопрацьовувати, враховуючи ситуацію і завдання. Дякую кожному гвардійцю та командиру за службу», - зазначив командувач НГУ.

Читайте також: На Запорізькому напрямку нацгвардійці взяли у полон чотирьох російських військових

За його словами, підрозділи Національної гвардії продовжують виконання завдань на визначених напрямках, забезпечують підтримку дій та виконання спільних завдань із підрозділами ЗСУ.

Як повідомляв Укрінформ, Національна гвардія України отримала премію «Людина року – 2021-2022» в номінації «Незламність».

Фото: Національна гвардія України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-