Зеленський подякував партнерам, які допомогли Україні із засобами ППО

Зеленський подякував партнерам, які допомогли Україні із засобами ППО

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський подякував усім партнерам, які допомогли Україні із засобами ППО.

Як передає Укрінформ, про це Глава держави заявив у вечірньому відеозверненні.

Відео: Офіс Президента, Телеграм

"Я дякую всім нашим партнерам, які допомогли Україні з ППО. Це різні країни: Сполучені Штати, Німеччина, Франція, Британія, це Норвегія, Італія, це Румунія, це Швеція, Нідерланди, Словаччина, це Чехія, Болгарія, Польща, держави Балтії та інші країни. "Петріоти", "Насамси", "Айріси", "Рейвени", "Хоки", інші системи", - підкреслив Зеленський.

Він зазначив, що наразі не про всю допомогу можна говорити відкрито, але український повітряний щит уже сильніший, ніж торік. За словами Президента, Україна має інші можливості, ніж торік, але поки що не може забезпечити повний захист усієї території.

"І ми працюємо, щоб зробити його ще більш сильним. Кожна країна, кожен лідер, які допомагають нам посилювати ППО, допомагають захищати життя. І я закликаю всіх українців, українок, усіх тих, чий голос у світі чують, наших журналістів, всіх тих, хто підтримує Україну у світі, допомагати посилювати захист. Допомагати! Ми здатні проходити найскладніші випробування. Але разом, у єдності, коли дбаємо одне про одного й коли мільйони людей допомагають своїм захисникам, захисницям і своїй державі. Бути єдиними й бути вдячними – це обовʼязково", - підкреслив Глава держави.

Читайте також: Європа і США нарощують виробництво засобів ППО і ракет до них - Ігнат

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 9 листопада заявив, що українська влада щодня працює з усіма партнерами заради систем ППО для України, аби фактично щотижня додавати сили повітряному щиту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-