Повітряний щит України ще посилюватиметься - Зеленський

Повітряний щит України ще посилюватиметься - Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський повідомив, що на бойове чергування поставлені додаткові системи ППО NASAMS, і наголосив, що повітряний щит України ще буде посилюватися.

Про це Глава держави сказав у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

Відео: Офіс Президента, Телеграм

«Як і завжди, почав день із селекторної наради. Найнагальніше: мені доповіли, що на бойове чергування поставлені додаткові системи ППО NASAMS. І це ще не все. Повітряний щит України буде ще посилюватись. Я дякую партнерам, які допомагають, і всій нашій команді, яка працює на міжнародному напрямі», - зазначив Зеленський.

Також він повідомив, що протягом дня був на звʼязку і з міністром оборони, і з командувачами.

«Купʼянськ, Бахмут, Марʼїнка, Авдіївка, Мелітопольський напрямок, увесь південь. Ми маємо результати, які варто відзначити», - сказав Президент.

Так, він відзначив 108-й окремий гірсько-штурмовий батальйон 10-ї бригади, 3-й батальйон 54-ї бригади, 92-гу окрему штурмову бригаду, артилеристів 26-ї, 40-ї та 55-ї окремих артилерійських бригад, «Сімдесятдевʼятку» ДШВ, 53-тю й 110-ту окремі механізовані бригади, 3-тю бригаду оперативного призначення Нацгвардії та 132-й окремий розвідувальний батальйон.

«Воїни, я дякую всім вам! Я дякую за вашу силу! Ваша сила, сила всіх, хто бʼється заради України, усіх, хто допомагає, - це сила життя нашого народу. Україна вистоїть і буде вільною. І буде рівною серед рівних у нашому спільному європейському домі», - наголосив Глава держави.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський на щоденному селекторі заслухав звіти про надходження додаткових зенітно-ракетних комплексів NASAMS і вчасне підсилення протиповітряної оборони до зими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-