Варто думати про захист держави, а не зосереджуватися на суперечках - Президент

Варто думати про захист держави, а не зосереджуватися на суперечках - Президент

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський закликав думати передусім про найголовніше - про захист держави, а не зосереджуватися на політичних суперечках чи пошуках якогось особистого інтересу.

На цьому Глава держави наголосив у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

Відео:  Офіс Президента, Телеграм

«Минулої ночі Росія завдала чергового удару по Одесі. Ракети, «шахеди». Частину вдалося збити. Були й влучання», - зазначив Зеленський.

Президент підкреслив, що це була складна ніч для Одеси, Херсона та Херсонщини, для Донеччини та Харківщини, а по всій країні сьогодні була повітряна тривога.

«Варто всім памʼятати, що саме головне в Україні зараз. Ворог - неадекватний. І має силу. І хоче знищити Україну - так само, як і раніше хотів», - акцентував Зеленський.

Водночас Президент наголосив, що усім зараз варто думати про захист Української держави, «зібратись, не розхолоджуватися, не розпадатися на суперечки чи інші якісь пріоритети».

Читайте також: Зеленський відзначив вісім бригад, які б’ються на найгарячіших напрямках фронту

«Ситуація зараз така ж, як і була раніше: якщо не буде перемоги, то не буде країни. Наша перемога - можлива. Вона буде, якщо ми всі будемо зосереджені саме на ній. Не на політиканстві чи пошуках якогось свого особистого інтересу. Не на суперечках, які нічого не дадуть країні та обороні й нашому руху вперед», - підкреслив Глава Української держави.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський після зустрічі із президенткою Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн заявив, спілкуючись із журналістами, що ситуація на фронті не патова, і підкреслив, що ми не маємо права опускати руки.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-