У Сухопутних військах розповіли про 212 знищених загарбників за добу поблизу Авдіївки

У Сухопутних військах розповіли про 212 знищених загарбників за добу поблизу Авдіївки

Укрінформ
Українські сили оборони поблизу Авдіївки протягом останньої доби знищили 212 російських загарбників.

Про це начальник служби зв’язків із громадськістю командування Сухопутних військ Збройних сил України Володимир Фітьо повідомив в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ.

«Наші воїни успішно протидіють усім атакам ворога. Зауважу, що якихось стратегічних успіхів росіяни не досягли. Щодо ситуації біля Авдіївки, то там окупанти активно підтягують свої резерви. Адже щодня зазнають великих втрат у живій силі. Так, тільки за минулу добу на цьому напрямку російські окупанти втратили 212 осіб, — сказав Фітьо.

Читайте також: У Сухопутних військах заявляють про активізацію ворога на Бахмутському напрямі

За його словами, нині на всіх напрямках російські військові якомога більше залучають військової техніки для забезпечення своїх штурмових дій, бо розуміють, що незабаром підуть дощ, які ускладнять просування бездоріжжям.

«На Лимано-Куп’янському напрямку ворог намагається знайти слабкі місця нашої оборони. Там не припиняються його атаки. За минулу добу відбулося 14 бойових зіткнень, а також окупанти здійснили один авіаудар і застосували 11 дронів-камікадзе. Мета росіян незмінна й полягає в захопленні Куп’янська, бо це великий вузловий центр», - додав начальник служби зв’язків із громадськістю командування Сухопутних військ.

Читайте також: Росіяни вранці завдали ракетного удару по Авдіївці

Як повідомляв Укрінформ, зранку начальник пресслужби 15-го прикордонного загону «Сталевий кордон» Іван Шевцов зазначив, що війська Російської Федерації активізували наступальні дії на Лимано-Куп'янському напрямку протягом декількох останніх днів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-