Данілов: Цьогоріч зима буде важкою, але ми точно це пройдемо

Данілов: Цьогоріч зима буде важкою, але ми точно це пройдемо

Укрінформ
Цьогорічна зима для українців також очікувано буде супроводжуватись обстрілами з боку Росії.

Про це в інтерв'ю 24 каналу розповів секретар РНБО Олексій Данілов, передає Укрінформ.

"Минула зима виявилась для українців дуже складною через важкі бойові дії на фронті, постійні обстріли ворога, зокрема об'єктів критичної інфраструктури та вимкнень світла. Однак цьогорічна зима напевно теж буде важкою. Буде важко, але ми точно це пройдемо", - сказав Данілов.

Відповідаючи на запитання, яким буде перебіг бойових дій взимку і наскільки коректні заяви окремих експертів про те, що Україна нібито готується до весняного наступу у 2024 році, а зараз здебільшого переходитиме в оборону, Данілов зауважив, що "у нас є дуже багато експертів, які сидять на диванах, і не мають жодного стосунку до військових і до сектору безпеки й оборони. Проте вони видають свої "прогнози", "інсайди".

Наше завдання доволі просте – це утилізація армії Росії, що на відмінно роблять представники нашого сектору безпеки та оборони в будь-якій точці, де вони її знаходять. Ми й надалі продовжуватимемо це робити, оскільки, якщо не поставимо крапку у цьому питанні, то передамо цю проблему нашим дітям, правнукам, підкреслив Данілов.

Читайте також: Україна орендує у партнерів системи ППО на опалювальний сезон - Ігнат

"Сьогодні потрібно поставити крапку у цій війні та здобути перемогу. Вона обов'язково буде, тому що це боротьба насамперед за нашу незалежність, а також за ті цінності, які підтримує переважна частина світу", - сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський заявив, що цей тиждень суттєво збільшив російські втрати на війні в Україні. "Саме так і треба”, - зазначив Президент.

Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 27 жовтня 2023-го ліквідували близько 297 680 російських загарбників, 560 з них – за останню добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-