На Чернігівщині у наркоторговця знайшли автомати, сотні набоїв та 20 гранат

На Чернігівщині у наркоторговця знайшли автомати, сотні набоїв та 20 гранат

Фото, відео
Укрінформ
Поліцейські Чернігівської області затримали кримінального авторитета, який переховував у закопаних металевих діжках арсенал зброї та велику партію наркотиків.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Під час обшуку у помешканні підозрюваного в одній з прикордонних громад Чернігівщини поліцейські виявили три сховки з автоматами, кулеметом і гранатами та 14 кілограмів наркотиків. Сховки були закопані в землю у металевих діжках", - йдеться в повідомленні.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські Чернігівського райуправління вийшли на слід 40-річного уродженця Криму, який розшукувався за підозрою у наркоторгівлі. За даними правоохоронців, він створив сховок зі зброєю та боєприпасами на прикордонні з метою вчинення злочинів.

Під час обшуку в помешканні затриманого поліцейські вилучили два автомати (один - з пристроєм для безшумної стрільби) та магазини до них, пістолет-кулемет, понад 200 набоїв та 20 гранат Ф-1.

Крім того, правоохоронці вилучили наркотичну речовину (коноплі), висушену та розфасовану в 21 поліетиленовий пакет вагою 600-700 грамів кожен - загалом понад 14 кілограмів наркозілля.

Слідчі поліції розслідують провадження за трьома статтями Кримінального кодексу: незаконне вирощування конопель, незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, незаконне поводження зі зброєю.

Читайте також: Автомати, десятки гранат і тисячі набоїв: у військового з ТЦК вилучили арсенал

Як повідомляв Укрінформ, з початку року українські поліцейські вилучили з незаконного обігу 4072 одиниці вогнепальної зброї, у тому числі понад 1000 автоматів.

Фото: поліція Чернігівської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-