Кількість ворожих штурмів біля Авдіївки зменшилася майже вдвічі - Сили оборони

Кількість ворожих штурмів біля Авдіївки зменшилася майже вдвічі - Сили оборони

Укрінформ
На Авдіївському напрямку кількість штурмів російських військ знизилась майже удвічі порівняно з попереднім днем.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун.

«Кількість штурмів на сьогодні біля Авдіївки стала дещо меншою. Практично удвічі. Якщо позавчора було 57 боєзіткнень, то вже вчора було 28», - сказав він.

Водночас речник зауважив, що ворог скидає у тому районі багато керованих авіабомб. «Тільки за дві ночі противник скинув у район Авдіївки 40 керованих авіабомб», - уточнив він.

Читайте також: Таврійський напрямок: за добу ліквідували понад 400 загарбників і 35 одиниць техніки

За словами Штупуна, ворог втратив на Донеччині за 5 діб близько 2 400 осіб мертвими та пораненими. Окрім того, понад півтори сотні одиниць бронетехніки знищили ЗСУ, у тому числі 54 танки.

Сьогодні, 24 жовтня, ворог вів безуспішні бойові дії за підтримки авіації поблизу Степового, Авдіївки, Сєверного. Відбито шість атак. Біля Мар'їнки та Побєди зафіксовано 20 безуспішних атак ворога.

Якщо говорити про Шахтарський і Запорізький напрямки, то, за інформацією Штупуна, там відбито всі атаки в районах Золотої Ниви, Новомихайлівки, Пречистівки. Триває наступ українських військ на Мелітопольському напрямку.

Читайте також: Сили оборони відбили атаки росіян на шести напрямках

Як повідомлялось, на Запорізькому напрямку Сили оборони відбили ворожу атаку південно-східніше від Малої Токмачки Запорізької області. Із артилерії й мінометів російські війська обстріляли тут понад 20 населених пунктів, зокрема Гуляйпільське, Білогір’я, Роботине, Малу Токмачку і Кам’янське Запорізької області.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-