Президент відзначив кілька бригад Сил оборони за успішне ведення боїв

Президент відзначив кілька бригад Сил оборони за успішне ведення боїв

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський відзначив кілька бригад Сил оборони за успішне ведення боїв на півдні і сході країни та значну кількість знищеної ворожої техніки.

Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

"Особлива увага зараз – одночасно і Харківщині, і півдню, і Донеччині, зокрема боям у районі Авдіївки. Вдячний кожному воїну, кожному підрозділу за стійкість", - зазначив Зеленський.

Відео: ОП

Він, зокрема, відзначив 53-тю та 110-ту окремі механізовані бригади, 59-ту окрему мотопіхотну бригаду й потужну «Сімдесятдевʼятку» ДШВ. За його словами, лише цими днями й лише воїни цих бригад знищили вже сотні одиниць броньованої техніки окупанта.

Читайте також: Фронт, виробництво зброї та Близький Схід: Зеленський провів засідання Ставки

Глава держави також відзначив результати 55-ї окремої артилерійської бригади, яка воює на Запорізькому напрямку. "Дякую вам, воїни! Традиційно влучні", - сказав Президент.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України впродовж доби відбили близько 40 ворожих атак на чотирьох напрямках фронту, 14 із них – на Авдіївському.

Усього на фронті впродовж доби, за даними Генштабу, відбулися 55 бойових зіткнень. Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-